Rolluiken

Rolluiken

Wij bieden rolluiken aan met aluminium of PVC lamellen. Ook manuele bediening met lint of stang is mogelijk. Voor geautomatiseerde rolluiken kiezen we voor Somfy motoren. Voor herstellingen van rolluiken met andere motoren maken we graag een uitzondering. Bij alle rolluiken is een geïntegreerde insectenwering mogelijk! U kan het vliegenraam en het rolluik los van elkaar bedienen.

Voordelen van rolluiken:

  • meer privacy in uw eigen huis
  • energie besparen: ondersteunt de warmte-isolatie, bespaart energie- en stookkosten
  • inbraak remmend: een extra barrière voor uw veiligheid schrikt indringers af
  • zonwering: aangenaam koel en schaduwrijk op hete zomerdagen
  • weerbescherming: beschermt tegen hagel- en stormschade
  • geluidsisolatie: vermindert geluidsoverlast

Montage is mogelijk in de dag en op de dag.

voorzetrolluiken rolluiken zonwering inbraakbeveiliging luiken monteren installeren velux
inbouwrolluiken rolluiken zonwering inbraakbeveiliging luiken montage installatie velux

Inbouwrolluiken

Ingebouwde rolluiken zijn traditionele rolluiken die gebruikt worden in woningen waar vooraf reeds de nodige inbouwruimte voorzien is. Een inbouwrolluik zorgt voor privacy en veiligheid en geeft een goede thermische en geluidsisolatie.

Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie hebben dezelfde kwaliteit en stevigheid als de andere voorzetrolluiken. Het grote voordeel van deze nieuwe ontwikkeling: er moeten geen stroomkabels voorzien worden, u bespaart op uw energie-factuur en bovendien draagt u een steentje bij voor het milieu.

Velux rolluiken

Speciaal voor uw Velux dakvenster bestaat het Velux rolluik. Deze is op maat gemaakt en enkel geschikt voor Velux dakvensters. Door de bediening op zonne-energie wordt er geen schade toegebracht aan uw dak bij de plaatsing.

Voorzetrolluiken

Bij voorzetrolluiken kan u kiezen uit 4 verschillende kasttypes (recht, schuin 20° of schuin 45° en rond). De kastgrootte varieert naargelang de hoogte. De kasten zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren.